Digitalni meniji: prednosti u odnosu na tradicionalne
top of page

Digitalni meniji: prednosti u odnosu na tradicionalne

U moderno doba, digitalizacija je postala sastavni deo poslovanja mnogih industrija, uključujući i ugostiteljstvo. Jedan od načina na koji se ovo ogleda je korišćenje digitalnih menija umesto tradicionalnih.

Digitalni meniji omogućavaju brzu promenu cena i stavki menija, što vam omogućava da brzo reagujete na promene na tržištu ili da promenite svoj meni u skladu sa sezonskim promenama.


Pored toga, digitalni meniji poboljšavaju interakciju sa kupcima, jer omogućavaju brzo i lako pregledavanje stavki menija i cena, kao i opcije za dodavanje dodatnih stavki ili napravljene na licu mesta.




Digitalni meniji takođe poboljšavaju preglednost stavki menija i cena zahvaljujući visokoj rezoluciji ekrana na kome su prikazani. Ovo može pomoći kupcima da brže odluče šta da poruče i da smanji vreme čekanja na račun.


Pored toga, digitalni meniji su higijenskiji od tradicionalnih, jer ne zahtevaju fizičko doticanje. Ovo može biti posebno važno u vremenu pandemije ili u situacijama gde je higijena važna.

Na kraju, digitalni meniji omogućavaju korišćenje tehnika poput upsell-a ili cross-sell-a, što vam može pomoći da povećate prodaju tako što ćete ponuditi dodatne stavke ili pakete koji se dobro slažu sa glavnim jelima.



Sve u svemu, digitalni meniji imaju mnoge prednosti u odnosu na tradicionalne i mogu pomoći vašem ugostiteljskom preduzeću da se razvija i uspeva.


Ako još uvek koristite tradicionalne menije, razmislite o prelasku na digitalne i uživajte u svim prednostima koje one nude.



Otkrijte sve prednosti koje pruža naš digitalni meni Digital Butler i unapredite svoje poslovanje. Povećajte prodaju, poboljšajte interakciju sa kupcima i unapredite higijenu u svom ugostiteljskom preduzeću koristeći naše jedinstveno rešenje.




99 views0 comments
bottom of page